BIOHAZARD ( RESIDENT EVIL ) PS1 JAPANSK

199 kr
Artikelnummer: PS1-BIOHAXARD-CB
Tillverkare: CAPCOM
Lagerstatus: 1 st

BIOHAZARD ( RESIDENT EVIL ) PS1 JAPANSK - JAPANSK TEXT OCH ENGELSK TAL I SPELET - SLPS-00222

KRÄVER JAPANSK ELLER REGIONSFRI ENHET

Resident Evil är det första spelet i Resident Evil-serien. Det släpptes ursprungligen till Playstation 1996 men har sedan dess fått en mängd konverteringar och nyversioner.

Spelet utspelar sig i en herrgård utanför Raccoon City, dit en elitstyrka skickats för att undersöka några brutala mord som hänt ute i skogen där ett antal offer sett ut att vara halvätna. Kontakten tappas med första gruppen (Bravo) och Alpha gruppen skickas in. De hittar Bravos helikopter men inga spår av överlevande, då de blir anfallna av galna hundar och måste ta skydd i herrgården. Väl inne sprider de återstående medlemmarna ut sig för att söka efter ledtrådar till vad som orsakat morden.

Spelaren upptäcker gradvis vad som döljer sig bakom herrgårdens fasad; herrgården var i verkligheten en forskningsanstalt för biologiska vapen och efter en olycka har ett virus läckt ut och personalen som smittats förvandlades till zombies. Försöksdjur som till exempel virusmuterade hundar har rymt och utgör ett hot mot spelaren. Till slut kommer spelaren även över information som antyder att det hela inte är en olyckshändelse utan ett kontrollerat experiment iscensatt av företaget Umbrella där S.T.A.R.S. observeras i strid mot de muterade varelserna.

 

I BOX UTAN MANUAL

Kommentarer