CALL OF DUTY GHOSTS HARDENED EDITION PS3

299 kr
Artikelnummer: PS3-CODGHOSTHE-CIB
Tillverkare: ACTIVISION
Lagerstatus: 1 st

CALL OF DUTY GHOSTS HARDENED EDITION PS3

 

Call of Duty: Ghosts är ett skjutspel inom Call of Duty-spelserien, utvecklat av Infinity Ward och ges ut av Activision. Det är det tionde spelet i serien. Spelet släpptes till Microsoft Windows, Wii U, Playstation 3 och Xbox 360 den 5 november 2013. Det är första spelet i serien som släpptes till de nya spelkonsolerna Xbox One och Playstation 4.

Handling
Spelets protagonister är Ghosts, ett amerikanskt specialförband som består av soldater utbildade för att utföra uppdrag i fiendens områden. Enheten leds av pensionerade amerikanske kaptenen Elias Walker (Stephen Lang). Han får sällskap av sönerna Logan och David "Hesh" Walker och deras schäferhund Riley som är tränad för strider. Call of Duty: Ghosts utspelas i en tid då kärnvapen har förstört Mellanöstern. De oljeproducerade länderna i Sydamerika bildar en Federation för att påverka den ekonomiska krisen och bli en växande stormakt som snabbt invaderar och erövrar Centralamerika och Västindien. Spelets antagonist är Gabriel Rorke, en före detta medlem i Ghosts som blivit tillfångatagen och hjärntvättad med hjälp av tortyr och hallucinogen som nu jobbar för Federationen.

Spelet inleds när Elias berättar för sina två söner Logan och David "Hesh" hur legenden om Ghosts kom till. Samtidigt kapar rymdstationen Orbital Defense Initiative (ODIN), som kontrolleras av Federationen, ett supervapen som skjuter projektiler och avfyras mot många städer i sydvästra USA. De överlevande amerikanska astronauterna offrar sig själva genom att förstöra rymdstationen och hindra andra ODIN-satelliter att avfyras. Elias med unge Logan och David flyr undan av förstörelsen av San Diego.

 

KOMPLETT I BOX

Kommentarer