MAX PAYNE 3 XBOX 360

99 kr
Artikelnummer: 360-MAXP3-CIB
Tillverkare: ROCKSTAR
Lagerstatus: 2 st

MAX PAYNE 3 XBOX 360

Max Payne 3 är ett actionspel som utvecklats av Rockstar Games för plattformarna Microsoft Windows, Playstation 3 och Xbox 360. Utvecklingen leddes av Rockstar Vancouver i samarbete med Rockstars spelstudior i New England, London och Toronto. Spelet släpptes 15 maj 2012 i USA och den 18 maj över resten av världen. PC-versionen släpptes den 29 maj i USA och den 1 juni i Europa och Australien

Handlingen i spelet utspelar sig 8 år efter händelserna i Max Payne 2: The Fall of Max Payne, runt början av 2012. Berättelsen utspelar sig i staden São Paulo i Brasilien och dess förorter, Panamakanalen samt i New York. Handlingen har inspirerats av filmerna Cidade de Deus och Tropa de Elite. Max Payne 3 kretsar kring händelserna efter de två första spelen i Max Payne-serien, och som inte är kopplat till filmen om Max Payne.

Max Payne 3 är en tredjepersonsskjutare där spelaren tar rollen som dess titelkaraktär, Max Payne. Max Payne 3 har ett förbättrat "Bullet time" skjutläge: fler detaljer från spelvärlden presenteras i slow-motion, såsom flygande kulkapslar. Man har introducerat en ny Bullet time variant vid namn "environmental bullet time", då spelet saktas ner under vissa händelser som spelaren snabbt kan reagera i. "Bullet cam" har också återvänt från de tidiga spelen.

Spelet introducerar ett nytt skyddssystem som påminner om Grand Theft Auto IV och Red Dead Redemption. Förmågan att ta gisslan som mänskliga sköldar har också introducerats. Man kan bära på två vapen samtidigt, då Max Payne kan exempelvis skjuta med en pistol i ena handen och ett hagelgevär i den andra.

 

KOMPLETT I BOX

Kommentarer