NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 GAMECUBE

199 kr
Artikelnummer: GC-NFSU2-CIB-SW
Tillverkare: NINTENDO
Lagerstatus: 1 st

NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 GAMECUBE - DOL-GUGP-SWE

 

Need for Speed: Underground 2 utgavs 2004 av Electronic Arts och är det åttonde spelet i Need for Speed-serien. NFSU2 är precis som sin föregångare, Need for Speed: Underground, ett spel där man tävlar med bilar, som man själv får trimma och styla.

Spelet finns tillgängligt till PC, Game Boy Advance, Gamecube, PlayStation 2, Playstation Portable Nintendo DS och mobiltelefoner, och spelet blev en storsäljare världen över.

Nytt för Underground 2, jämfört med föregångaren är att istället för att välja tävlingar i en meny, åker spelaren runt i en stor stad, kallad Bayview, med över 20 mil öppen väg och hittar de olika racen (som i Midnight Club-spelserien). I Underground 2 finns även möjligheten att köra SUV, som på samma sätt kan bli modifierad som alla andra bilar i spelet.

Spelaren får även själv köra till exempelvis plåtverkstaden och tuningexperten för att trimma och styla sin bil. Det finns fem (5) olika områden som upplåses som nivåer, och när man kommer längre in i karriären, kommer man åt fler områden.

Brooke Burke är röstskådespelare för Rachel Teller, personen som "hjälper" spelaren genom hela spelet och som kör en grön Nissan 350Z.

 

KOMPLETT I BOX - CIB

Kommentarer