RABBIDS INVASION THE INTERACTIVE TV SHOW XBOX ONE

299 kr
Artikelnummer: ONE-RABINVTITVS-NIB
Tillverkare: UBISOFT
Lagerstatus: 1 st

RABBIDS INVASION THE INTERACTIVE TV SHOW XBOX ONE NORDISK - 3000-70804

 

Rabbids Invasion, barnens animerade hit-TV-serie, är nu interaktivt på PlayStation, Xbox One och Xbox 360. Med rörelsegameplay kan barn nu spela i sitt vardagsrum med ett urval av avsnitt från TV-serien och tävla i multiplayerläge med roliga, dumma utmaningar och ha en tokig stund med familjen och vänner och uppleva Rabbids Invasion TV-serien på ett helt nytt sätt.

Spela igenom 20 Rabbids Invasion-avsnitt: Njut av ett urval av 20 avsnitt från TV-serien på ett helt nytt sätt där du deltar aktivt och blir både en skådespelare och en åskådare. Njut även av en gratis add-on-episod för att fortsätta upplevelsen.
Ha det roligt med över 400 fåniga, roliga aktiviteter: Spela aktiviteter med full rörelse som Rabbids Dance eller Match the Pose för att få poäng. Ha det roligt med en oroväckande äggkamp eller till och med slunga Rabbids genom luften! Utmana dina vänner med snabba rörelser för att fylla poängmätaren, spela mot timern på Speed Draw, eller skrik ut Rabbids ikoniska "bwaah" med hjälp av röstigenkänningsteknik. Spelare kan till och med hitta dolda objekt och upptäcka nya karaktärer i varje avsnitt för att få ytterligare poäng.
Låt Rabbids invadera ditt vardagsrum med sin karaktäristiska humor och galenskap: Rabbids kommer att besöka dig med förstärkt verklighet. Interagera med Rabbids i ditt eget vardagsrum och till och med dansa med dem.
Spela med familj och vänner i en tävlingsinriktad social upplevelse: Njut av roliga stunder med dina vänner och familj genom att släppa loss den roliga Rabbids-upplevelsen samtidigt som du tävlar om att få mest poäng.
Samla poäng och få roliga belöningar: Lås upp nya avsnitt, förstärkt verklighetskapslar och ikoniska objekt från TV-serien genom att samla poäng med vänner.
Samla minnesvärda stunder i Rabbids fotoalbum: Ta selfier med Rabbids med kameran.

 

DETTA ÄR EN NY PRODUKT - KINECT KRÄVS

Kommentarer