RATCHET & CLANK 3 PS2

149 kr
Artikelnummer: PS2-RNC3-CB
Tillverkare: INSOMNIAC
Lagerstatus: 1 st

RATCHET & CLANK 3 PS2 - SCES-52456

Ratchet and Clank 3 (i Nordamerika: Ratchet & Clank: Up Your Arsenal och i Australien: Ratchet & Clank 3: Up Your Arsenal) är ett TV-spel till Playstation 2, utvecklat av Insomniac Games och utgivet av Sony Computer Entertainment. Det är det tredje spelet i Ratchet & Clank-spelserien.

I spelet återförenas det galaxresande paret Ratchet och Clank på nytt i en berättelse om interplanetära spioner och äventyr. I Ratchet & Clank 3 slår sig vapenexperten Ratchet och hans robotkompanjon Clank ihop i ett nytt uppdrag på Lombaxernas hemplanet Veldin, och den här gången ska de rädda allt organiskt liv i universum. Utöver att följa spelets handling i rollen som den skojfriska duon i enspelarläget kan du nu också engagera ett gäng kompisar och spela i flera olika flerspelarlägen online.

Efter parets tidigare universumsräddande eskapader har Ratchet och Clank blivit intergalaktiska kändisar, och den lilla roboten spelar nu rollen i en egen tv-serie, "Secret Agent Clank", där han har sällskap av sin motvilliga assistent Ratchet (en roll som han inte är helt nöjd med). Men när den galaktiska presidenten kontaktar paret och vädjar om hjälp med att rädda universum - igen - lägger det omaka interstellära paret allt groll åt sidan och ger sig i kast med att bekämpa Dr. Nefarious - en stor robotsuperskurk med planer om universalherravälde.

 

I BOX UTAN MANUAL

Kommentarer