SNIPER GHOST WARRIOR XBOX 360

99 kr
Artikelnummer: 360-SNIPERGW-CIB-CL
Tillverkare: MICROSOFT
Lagerstatus: 1 st

SNIPER GHOST WARRIOR XBOX 360 CLASSICS - C003UK

Sniper: Ghost Warrior (även känt som S: GW) är ett actionspel publicerat och utvecklat av det polska spelföretaget City Interactive. Det släpptes den 24 juni 2010 i Europa och den 29 juni i Nordamerika. I spelet tar man rollen som en amerikansk prickskytt. Spelet handlar om en specialtränad prickskyttsgrupp som skickas till ett fientligt territorium, i ett försök att hjälpa rebellerna på Isla Trueno, ett fiktivt latinamerikanskt land, i deras kamp mot den armé som störtade deras tidigare regering efter en stor statskupp.

En uppföljare till spelet, med titeln Sniper: Ghost Warrior 2, släpptes under 2012.

Spelaren tar rollen som tre karaktärer under spelets olika uppdrag, som var och en är en prickskytt. Under långvariga uppdrag och inom smyguppdrag tar man rollen som sergeant Tyler Wells. Man kan även spela som Delta Force-soldaten Anderson och en mexikansk rebellsoldat vid namn El Trejon. Handlingen i spelet kretsar kring ett vältränat specialförband som skickas in i det påhittade landet Isla Trueno, vars demokratiska regering har störtats av en ultranationalistisk fientlig styrka. Det är gruppens uppgift att utbilda och hjälpa rebellerna i regionen att slå tillbaka fienden genom att angripa dem under olika prickskytte- och närstridsuppdrag.

Spelets banor varierar från mestadels djungelliknande områden med städer och bergsområden till fabriker och oljeplattformar. När man spelar som prickskytt måste man hållas dold från fiender och förflytta sig ljudlöst in på fiendens territorium. Om man blir upptäckt av fienden kommer man att avslöja sin position för fienden och man misslyckas med uppdraget. Spelaren kan dessutom använda taktisk utrustning för att distrahera närbelägna fiender, som exempelvis Claymore-minor, C-4-sprängmedel eller att utlösa explosioner genom att skjuta på explosiva föremål.

 

KOMPLETT I BOX

Kommentarer