THE LEGEND OF ZELDA ORACLE OF AGES GAMEBOY COLOR

999 kr
Artikelnummer: GBC-ZEORAAGE-CIB
Tillverkare: NINTENDO
Lagerstatus: 1 st

THE LEGEND OF ZELDA ORACLE OF AGES GAMEBOY COLOR - CGB-AZ8P-NEU6

 

The Legend of Zelda: Oracle of Seasons och Oracle of Ages är två TV-spel från Nintendo som släpptes till Game Boy Color under 2001. De går även under det inofficiella namnet Oracle-serien.

 

I Oracle of Seasons får Link uppdraget att rädda årstidsoraklet Din och landet Holodrum med hjälp av Rod of Seasons; en spira som ändrar landets årstid om Link svingar den när han står på en stubbe, och i Oracle of Ages ska Link rädda tidsoraklet Nayru med hjälp av Harp of Ages, vilket är en harpa som förflyttar Link i tiden om han spelar på den på olika platser.

 

The Legend of Zelda: Oracle of Seasons (förkortat OoS) handlar om hur Link träffar på årstidsoraklet Din i världen Holodrum. Deras möte blir inte långvarigt, då en ond varelse vid namn General Onox dyker upp och för bort Din. På grund av detta så blir det kaos i Holodrums årstider, eftersom det var Din som styrde över dessa. Link träffar nu på Impa, som var en hjälpreda till Din, och hon berättar att han måste gå och se Maku Tree som är i Horon Village. Väl där berättar Maku Tree att Link måste samla ihop åtta stycken Essences of Nature, som är gömda i grottor/tempel i både Holodrum och Subrosia (en lavafylld värld som existerar under Holodrum). Link måste nu ständigt och jämt ändra mellan de fyra årstiderna, med hjälp av Rod of Seasons, för att kunna avancera i spelet.

 

När Link har samlat ihop dessa åtta stycken Essences of Nature, så skapar Maku Tree en sak som kallas Huge Maku Seed. Denna rensar bort ondskan ifrån världen och tillåter Link att komma in i General Onox slott. Det är här han måste besegra General Onox för att kunna befria Din och göra så att årstiderna kommer tillbaka i sin rätta ordning igen.

 

 

KOMPLETT I BOX - MYCKET FINT SKICK FÖRUTOM EN REVA PÅ UNDERSIDAN SE BILD, SAMT REVOR I MANUALENS FÖRSTA SIDA

Kommentarer