ABBA YOU CAN DANCE WII

199 kr
Artikelnummer: WII-ABBAYCD-CIB
Tillverkare: UBISOFT
Lagerstatus: 1 st

ABBA YOU CAN DANCE WII - RVL-S2EP-SCN

Den globala kärlekshistorien med ABBA bara växer och växer?

Gör dig redo för glitter, glamour och härlig dans i platåskor med en av popmusikens mest fantastiska grupper! Från skaparna av Just Dance - ABBA You can dance ger dig en oförglömlig upplevelse med dans, agerande och sång! Återupplev det bästa av ABBA, en av planetens mest tidlösa popgrupper som har sålt mer än 375 miljoner skivor över hela världen. 

Dansa på scenen till 26 ikoniska ABBA-låtar! Sätt igång och utför olika koreograferade danser till favoritlåtar som "Mamma Mia", "Money, Money, Money", "Dancing Queen", "Voulez-Vous" and "Waterloo".
Fördjupa dig i ABBAs värld och inta scenen i strålkastarljuset!
Färdas till musikens gyllene era och återupplev historien bakom sex av Abbas mest berömda låtar tillsammans med dina vänner! Vem blir föreställningens stjärna?
Älska att dansa, men ännu bättre ? att sjunga?
Med det klassiska karaokeläget visas texten till alla låtar på tv-skärmen. Oroa dig inte för att få poäng för din röst - det handlar om kicken du får av att sjunga allas favorithits högt och tydligt!
Ju fler, desto roligare: upp till sex spelare kan roa sig i strålkastarljuset!
Alla fyra får dansa med de välkända medlemmarna i ABBA, samtidigt som två extra sångare deltar i partyt med mikrofoner!
Äkta vara: autentiska videofilmer och roliga fakta!
"Gimme! Gimme! Gimme! (a man after midnight)", "SOS", "Super Trouper"? Originalvideoklippen finns nu med texter för alla att njuta av när ni dansar er väg genom tiden med ABBA. Ni får också reda på roliga saker och ting som ni inte visste om ert favoritband!

 

KOMPLETT  I BOX

Kommentarer