FABLE 3 XBOX 360

99 kr 149 kr
Artikelnummer: 360-FABLEIII-CIB
Tillverkare: MICROSOFT
Lagerstatus: 4 st

FABLE 3 XBOX 360 - LZD-00013

Fable III är det tredje spelet i Fable-serien, utvecklat av Lionhead Studios och publicerat av Microsoft Game Studios. Det släpptes till Xbox 360 i oktober 2010.

Man startar spelet som en äventyrare I det fiktiva riket "Albion" där revolutionen bubblar under ytan på det industriella samhället. Spelet utspelar sig 50 år efter att hjälten och kungen i Fable 2 har dött och brodern till karaktären har makt över Albion. Med Walters hjälp så ska man samla på sig arméer för att störta brodern. Spelet tar inte slut där utan ställs inför moraliska val som påverkar landets utveckling, och så småningom leder berättelsen till att spelaren blir härskare över Albion. Hur man som spelare uppnår detta mål bestämmer man själv, som blodtörstig tyrann eller en revolutionens man av folket. Spelet är ett vanligt tredjepersonrollspel, där man styr sin karaktär och påverkar handlingen ovanför axeln på rollkaraktären.

Moralsystemet bygger på matematiska formler där varje god gärning ökar ditt karaktärsvärde, och varje ond handling sänker den. De moraliska besluten handlar vanligtvis om ganska uppenbara alternativ, där man lätt kan se vilket av dem som kommer att få din karaktär att framstå som en välgörare samt vilket av dem som kommer att få honom att framstå som tämligen antisocial, vilket leder till att det finns få gråskalor i systemet.

 

KOMPLETT I BOX

Kommentarer