KURU KURU KURURIN GBA

299 kr
Artikelnummer: GBA-KURUKURU-C
Tillverkare: NINTENDO
Lagerstatus: 1 st

KURU KURU KURURIN GBA NYTT BATTERI - AGB-AKRP-EUR

Kuru Kuru Kururin, är ett TV-spel utvecklat av Eighting/Raizing 2001 i samarbete med Nintendo. Spelet släpptes i samband med lanseringen av Game Boy Advance i Europa den 22 juni 2001.

”Kururins mamma berättar att Kururins bröder och systrar har försvunnit någonstans i de tio olika världarna. "Kururin, du måste leta rätt på dina småsyskon och se till så att de kommer tillbaka hem igen!" Kururin vet inte mycket om de främmande världarna, men han hoppar in i sin specialhelikopter, som heter Helirin, och ger sig iväg. Kommer Kururin att hitta sina syskon och kan han hjälpa dem hem till mamma igen?„

— Kuru Kuru Kururins användarhandbok

Spelaren kontrollerar en konstant roterande pinne, specialhelikoptern Helirin, genom passager medan han undviker att stöta till objekt eller väggar vilket ger tillägg på sluttiden och decimerar ett hjärta från livsbehållaren (som rymmer maximalt tre.)

Spelaren kan öka helikopterns förflyttningshastighet genom att hålla inne A- respektive B-knappen samt trycka in båda samtidigt för maximal fartökning. Styrkorset används för att försiktigt navigera de labyrintliknande gångarna.

Spelet har tre svårighetsgrader som du reglerar vid varje nivås start genom att trycka in SELECT-knappen på dina Game Boy Advance. Då krymper eller växer helikopterns rotorblad.

 

ENDAST KASSETT

Kommentarer