METROID PRIME TRILOGY COLLECTORS EDITION WII

999 kr
Artikelnummer: WII-METROIDPRIMETRICED-CIB
Tillverkare: NINTENDO
Lagerstatus: 0 st

METROID PRIME TRILOGY COLLECTORS EDITION WII

Alla tre Metroid Prime-spelen samlade på ett ställe!

Tre grymma spel varav två har helt ny spelkontroll!
Metroid Prime Trilogy är en mäktig samling av en av världens bästa spelserier på en skiva! Du får Metroid Prime, Metroid Prime 2: Echoes och Metroid Prime 3: Corruption, och de två första spelen har fått ny spelkontroll (samma som trean) samt bredbild och tillägg i handlingen! Glömde vi att nämna att både ettan och tvåan nu dessutom innehåller medaljerna som trean introducerade? De är bevis på din skicklighet som spelare och ju fler du samlar, desto mer godis låser du upp i spelen!

Actionäventyr, inte FPS
Alla Metroid Prime-spel spelas i förstapersonsperspektiv, men de är inte FPS-spel som du kanske tror. Det är alldeles för mycket äventyrande i dessa spel för att de ska klassas som First Person Shooters (Call of Duty-spelen är exempel på FPS), du måste leta och undersöka varenda vrå över planeterna för att hitta nödvändiga föremål och användbara uppgraderingar.

Rymdmiljöer och äventyrande
Som prisjägaren Samus Aran måste du åka runt i rymden och besöka olika planeter för att se till att ondskan (i form av rymdpirater och annat drägg) inte sprider sig. Samus bär en högteknologisk, biologisk rustning med en armkanon som gör att hon kan skjuta en uppsjö av olika projektiler. Alla tre spelen går ut på att skjuta mycket, men lika mycket kraft läggs på utforskande och föremålsletande.

Metroid Prime
Det här var det första Metroid-spelet som lanserades i 3D och hyllades för sin kvalitet. Samus använder klassiska föremål som Grapple Beam för att svinga sig mellan plattformar, Ice Beam för att kyla ned hetlevrade pirater och Space Jump för att ta sig till nya områden. Det här är det spel i Metroid Prime-serien som har mest klassisk Metroid-atmosfär.

Metroid Prime 2: Echoes
Tvåan introducerade två parallella världar. I den ljusa kunde Samus vistas i atmosfären men i den mörka tog hon skada utan specialdräkter och var tvungen att röra sig mellan kristallkällor för att inte dö. Det som hände i den ljusa världen påverkade saker i den mörka och tvärtom. Metroid Prime 2: Echoes är även unikt i serien på grund av flerspelaralternativet. Upp till fyra spelare kan försöka skjuta ned varandra på delad skärm, nu med Wii-kontroller!

Metroid Prime 3: Corruption
Med Wii som energikälla kunde Samus äntligen röra sig betydligt friare och bättre än förut! Pekfunktionen på Wii Remote var helt idealisk för det här spelet och den nya, förbättrade spelkontrollen gjorde en enorm skillnad. Nu dök fienderna upp överallt på skärmen och inte bara framför spelaren, eftersom Wii Remote tillät ett snabbt sikte. Trean innehöll också fler andra karaktärer än Samus som alla hade sin lilla del i handlingen.

 

KOMPLETT I BOX - MYCKET FINT SKICK PÅALLT INNEHÅLL

Kommentarer