RETURN TO CASTLE WOLFENSTEIN TIDES OF WAR XBOX NY INPLASTAD

699 kr
Artikelnummer: XBOX-RETTOCASWSTOW-NIB
Tillverkare: ACTIVISION
Lagerstatus: 1 st

RETURN TO CASTLE WOLFENSTEIN TIDES OF WAR XBOX - 80337.206.UK

 

Return to Castle Wolfenstein är ett datorspel i förstapersonsskjutargenren utvecklat av Gray Matter Interactive och id Software, utgivet av Activision 2001. Spelet är en efterföljare till Wolfenstein 3D släppt 1992. År 2009 släpptes en efterföljare till det här spelet (Wolfenstein)

Året är 1943, och andra världskriget rasar. Spelaren iklär sig rollen som B.J. Blazkowicz, en av de bästa i OSA (Office of Secret Actions). Uppdraget är att ta sig in i Castle Wolfenstein och försöka förgöra Heinrich Himmlers underliga, onaturliga experiment. Genom olika genetiska experiment och sitt försök att återuppväcka Henrik I hoppas Himmler att kunna skapa en hel armé av oövervinneliga soldater för Nazitysklands räkning.

I multiplayer delen är spelaren antingen en av de allierade eller en i Axelmakterna, spelaren kan spela flera olika moment. "Catch the flag" och "Objective" att stjäla eller spränga någon specifik sak. Men det mest populära är "DM" Deathmatch, det vill säga att spelarna kör allt från 2vs2 till 10vs10. Alla spelare har nu bara 3 liv, man använder något som heter S@ndmode som gör att "Medic's" får "Dropreload"(direkt omladdning som tar ungefär 0.5sekund att genomföra) och "Medic's" får dessutom extra ammunition och båda lagen kan välja alla de 3 huvudvapnen, "Mp40", "Thompson", "Sten". De bästa spelarna går med i de ledande klanerna som har varit sedan 2005 "EA" = European Alliance och "CC" = Constant Chaos, "RiP" = Rest in Peace. Dessa klaner har ungefär 1/5 av alla spelarna som spelar RTCW.

 

KOMPLETT I BOX

Kommentarer