RIDE TO HELL RETRIBUTION XBOX 360

149 kr
Artikelnummer: 360-RTHRET-CIB
Tillverkare: SONY
Lagerstatus: 1 st

RIDE TO HELL RETRIBUTION XBOX 360 - ECD-900458

Ride to Hell: Retribution är ett action/äventyrsspel från 2013 med MC tema, utvecklat av Eutechnyx och publicerat av Deep Silver för Microsoft Windows, PlayStation 3 och Xbox 360. Eutechnyx meddelade först att spelet skulle släppas någon gång under 2009 men försenades till 2013 på grund av produktionsproblem.

Året är 1969 och den ärrade Vietnamveteranen och MC-knuten Jake Conway har precis återvänt hem till sin farbror Mack och yngre bror Mikey. Jake upptäcker snart att Mikey har blivit osams med farbrodern som han tycker fortfarande behandlar honom som ett barn. Detta når sin kulmen när Mikey försvinner med sin motorcykel efter att Mack inte låtit honom gå på en konsert med sin flickvän. Mack vädjar till Jake att åka och hämta Mikey innan han hinner skada sig. Efter en stunds körande hinner Jake ifatt Mikey och övertalar honom att följa med hem. När Jake märker hur ledsen Mikey är över den uteblivna konserten försöker han att muntra upp brodern genom att köpa honom en hamburgare.

Men precis som bröderna ska lämna hamburgerbaren omringades de av det rivaliserande MC-gänget, Djävulens hand. Gängmedlemmarna riktar sina vapen mot Mikey och kräver att få veta varifrån han har fått tag på skinnjackan han har på sig. När Mikey inte svarar blir en gängmedlem vid namn Meathook otålig och hotar honom med en lång kniv. Mikey berättar då att han ärvt jackan av sin far William Conway. svaret gör Meathook så ursinnig att han skär halsen av Mikey. Jake rusar till broderns hjälp men innan han hinner fram blir han skjuten av en annan gängmedlem vid namn Colt. Jake överlever sina skador och svär att spåra upp gängmedlemmarna för att hämnas Mikeys död.

Spelaren kontrollerar Jake från ett så kallat "tredje persons perspektiv" och spelet är således uppdelat i sektioner där spelaren antingen slåss mot fiender till fots eller kontrollerar Jakes motorcykel och således måste undvika olika sorters hinder. Mellan spelets olika nivåer kan spelaren även kan utforska en liten del av staden Dead End där det går att bland annat köpa vapen,sälja droger och att uppgradera sin motorcykel på olika sätt

 

KOMPLETT I BOX

Kommentarer