ASSASSINS CREED CHRONICLES PS4

149 kr
Artikelnummer: PS4-ASSCREEDCHR-CIB
Tillverkare: UBISOFT
Lagerstatus: 0 st

ASSASSINS CREED CHRONICLES PS4 SVENSK UTGÅVA - CUSA-03440

Följ tre legendariska Assassins i resor om hämnd, vedergällning och sonande.

Assassin's Creed Chronicles tar spelare till tre olika civilisationer och perioder i historien, inklusive Ming-dynastin vid början av dess undergång, Sikh-riket som förbereder sig för krig i Indien och oktoberrevolutionens efterdyningar.

Assassin's Creed Chronicles är utformad för mästare av list som delar passionen för att skriva om historia med spel. Spelare förkroppsligar Shao Jun, Arbaaz Mir och Nikolaï Orelov i en 2,5D-omtolkning av Assassin's Creeds universum. Döda från skuggorna, bemästra parkour och hoppa i en samling fantastiska målningar.

TRE EPISODER

Assassin's Creed Chronicles: China
Assassin's Creed Chronicles: China äger rum i Kina 1526, när Ming-dynastin börjar falla sönder. Du förkroppsligar Shao Jun, den sista kvarstående Assassin av det kinesiska brödraskapet, som återvänder till sitt hemland med en vendetta. Nyutbildad av den legendariska Ezio Auditore är hon fast besluten att kräva hämnd och återställa sitt fallna brödraskap.
Assassin's Creed Chronicles: India
Assassin's Creed Chronicles: India kastar dig in i spänningen mellan Sikh-imperiet och Ostindiska kompaniet 1841. När en Master Templar anländer med ett mystiskt objekt som tillhör Assassin Order, måste Arbaaz Mir upptäcka varför han har kommit, stjäla tillbaka objektet och skydda hans vänner och älskare.
Assassin's Creed Chronicles: Russia
Assassin's Creed Chronicles: Russia inträffar i Ryssland 1918. Nikolaï Orelov vill lämna med sin familj men måste utföra ett sista uppdrag för Assassin Order: infiltrera huset där tsarens familj hålls av bolsjevikerna och stjäla en artefakt som har kämpats över av Assassins och Templars i århundraden. Längs vägen bevittnar han massakern på tsarens barn, men han lyckas rädda prinsessan Anastasia. Hans måste fly från Templars medan han skyddar artefakten och Anastasia.
ASSASSIN'S CREED OMTOLKAT

Oavsett om du är ett erfaret fan av Assassin's Creed eller en nykomling, låter Assassin's Creed Chronicles dig upptäcka vad som har gjort serien till en av de mest berömda. Varje kapitel är en ny början och kommer med en unik hjälte från Assassin's Creed-universat i en aldrig tidigare sett miljö. Även om varje Assassins historia står på egna ben, binds krönikan samman narrativt.

STEALTH TAR SIG AN EN NY DIMENSION

Assassin's Creed Chronicles tar spänningen att vara en Master Assassin till 2,5D. Spana, smyg och göm dig för att undvika att bli upptäckt. Lura dina fiender genom att använda visselpipor och förklädnader. Hitta dit mål, döda och fly.

UPPLEV EN SNABB OCH FLYTANDE HINDERBANA

Som i varje Assassin's Creed-upplevelse är rörelsefrihet avgörande. Oavsett om du springer iväg från fara eller klättrar över hinder i smyg, kommer du att känna att du kan göra vad som helst.

BEMÄSTRA TRE OLIKA STRIDSTYPER

Skulle du misslyckas med att gå oupptäckt, kan du alltid besegra fiender med stil. Varje Assassin är utrustad med ett kraftfullt utbud av vapen och distinkta prylar, som gör varje upplevelse unik med ett brett utbud av förmågor i din arsenal.

NAVIGERA FLERA PLAN

Växla mellan för-, mitten- och bakgrundsmiljöer och välj olika vägar. Öppna nya vägar, klara sidouppdrag, hitta dolda samlarobjekt eller ta den snabbaste vägen till ditt mål.

 

KOMPLETT I BOX

Kommentarer