CHAOS CHILD PS VITA

399 kr
Artikelnummer: VITA-CHAOSCHILD-CIB
Tillverkare: SONY
Lagerstatus: 0 st

CHAOS CHILD PS VITA - PCSB-01075

Upptäck ett mörkare Japan- Utforska Shibuya i 2015, efter en jordbävning nästan utjämnat staden sex år tidigare, och försök att överlista dockmästaren bakom denna "New Generation Madness".

Leta reda på en seriemördare- Spela som Takuru, en arrogant elev i sista året och tidningsklubbens president, och upptäck mönstret i en serie av bisarra dödsfall som polisen inte verkar kunna bräcka.
Red ut mysteriet- Undersök hemska, övernaturliga mord med ett team av unikt talangfulla vänner.
Välj dina vaneföreställningar- Välj att utforska oroväckande mardrömmar eller angenäma dagdrömmar för att påverka de olika verkligheterna som Takuru upplever, och ändra din historia.
Se den stora bilden- Lås upp SEX olika slut genom att ändra på ditt teams utredningar och förhållanden, och förstå karaktärerna och handlingen på djupet.
Otroligt artistiskt värde- Njut av vackra och eteriska konstverk i denna häpnadsväckande Visual Novel och Science Adventure serien.
Från skaparna av SteinsGate- En fristående berättelse med en helt ny uppsättning, bra att spela om och har anknytningar till SteinsGate universumet!

 

KOMPLETT I BOX

Kommentarer