DANGANRONPA GOODBYE DESPAIR 2 PS VITA

299 kr
Artikelnummer: VITA-DANGANRONPA2GBD-CIB
Tillverkare: NIS
Lagerstatus: 0 st

DANGANRONPA  GOODBYE DESPAIR 2 PS VITA - PCSB-00514

Jabberwock Island – en gång ett populärt turistmål, är nu en obebodd ö. Du och dina klasskamrater på elitskolan Hope's Peak Academy har tagits till denna ö av din supersöta lärare för en "kärvänlig, hjärtbultande skolresa". Alla verkar ha kul i solen… tills Monokuma återvänder för att starta om sitt mordiska spel! Fångad på denna ö av ömsesidigt dödande, vilar din enda hopp om flykt i lösandet av öns mysterier. Men se upp – ibland kan sanningen vara sin egen förtvivlan…

Nyckelfunktioner:

Mord är det enda sättet att fly när du är fast på denna paradisö. När dina klasskamrater börjar falla som kokosnötter, måste du dyka in i varje mordisk händelse, leta efter ledtrådar och intervjua dina klasskamrater för att avslöja möjligheten, motivet och människorna bakom varje mord!
Du kommer gå huvud-mot-huvud i helt nya minispel med de andra studenterna under klassrättegången, skjut ner deras falska sanningar och använd ditt bevis för att avslöja vad som verkligen hände. Om en student inte är övertygad, kommer de att utmana dig till en en-mot-en Rebuttal Showdown och tvinga dig att försvara ditt argument!
Matcha dina bevis med dina klasskamraters argument och bestäm vem som faktiskt talar sanning. När du har en misstänkt i sikte, vrid upp den tropiska värmen i en mängd olika timing- och reflexbaserade spelsystem för att avslöja den ultimata sanningen och fly med ditt liv!

 

KOMPLETT I BOX

Kommentarer