DE BLOB XBOX ONE

99 kr
Artikelnummer: ONE-DEBLOB-NIB
Tillverkare: THQ
Lagerstatus: 0 st

DE BLOB XBOX ONE - 800-71484

Kan du ingenting om konst men du vet vad du gillar? Oavsett om du en mästare med penseln eller en fingermålande dåre, säg bara nej till grått och gå med de Blob och hans kompisar när de startar en färgrevolution. En busig och osannolik hjälte, bara de Blob kan hoppa, studsa och slå sin väg förbi allsmäktiga INKT Corporation för att starta en revolution och rädda Chroma City från en framtid utan färg.

Slåss mot massiva tankbataljoner, snabba INKT-förare och elit-Inky-soldater på ditt uppdrag att befria Chroma Citys medborgare. Undvik värmeplattor, elektriska stötar och bläckiga torn för att skapa din egen väg till INKT:s ogenomträngliga fästning. Kom bara ihåg att kampen för att återta Chroma City ska bekämpas på dina villkor. Gör om staden i din egen bild med färger, mönster och ljudspår. Gör din blob större för att attackera större och starkare fiender. Gå med i Color Revolutionaries för att fördjupa dina färdigheter medan du stökar till. Kampen att rädda Chroma City har precis börjat, och bara de Blob kan rädda världen från en svartvit framtid.

Spelare måste skaffa färg och slänga de Blob på byggnader, väggar, statyer, vägar och himlen över Chroma City. När de Blob studsar runt, lägger färg där han landar, börjar hans färg ta slut och han börjar torka ut. När detta händer måste spelare samla mer färg och återfuktas i pooler och framför vattenposter spridda över staden. När spelet börjar är du begränsad till färgerna röd, blå och gul, men dessa kan blandas för att skapa ett antal andra färger. Att skapa och tillämpa dessa färger blir viktigt när Chroma City och dess invånare kommer till liv, och de Blob kontaktar en rad andra karaktärer som kallas "Color Revolutionaries" och får en ökande mängd uppdrag där han måste stänka ner färg över hela staden. Framgång på dessa uppdrag ger spelaren poäng som driver spelet framåt, som så småningom leder till ett direkt angrepp mot Comrade Blacks INKT-fästning bevakad av elitsoldater och massiva bläcktorn.

de Blob – Hoppa, studsa och måla dig förbi allsmäktiga INKT Corporation för att starta en revolution och rädda Chroma City från en framtid utan livlig färg.
Länge Leve Färg! – Gå med i Color Revolutionaries i motståndet mot onda Comrade Black och hans diaboliska samling av värmeplattor, elektriska stötar och bläcktorn.
Befria Medborgarna – Frigör dina vänner från en svartvit värld genom att undvika bläckkanoner, utplåna INKT-stridsvagnar och överlista Inky-soldater.
Rädda Din Stad – Gör om Chroma Citys höga skyskrapor, vidsträckta broar och massiva landmärken i din egen stil med egna färger, mönster och ljudspår.
Stöka Till – Expandera din blob när du stänker, sprutar och skvätter ner allt du rör i sprint-, tävlings-, och stridsutmaningar.
Multiplayer – Tävla om kontroll när bläcknivåerna ökar och vindkanoner skjuts i åtta multiplayer-specifika spellägen.

 

DETTA ÄR EN NY PRODUKT

Kommentarer