FALLOUT 76 XBOX ONE

149 kr
Artikelnummer: ONE-FALLOUT76-NIB
Tillverkare: BETHESDA
Lagerstatus: 2 st

FALLOUT 76 XBOX ONE - IL-20934-NOE

Bethesda Game Studios, de prisbelönta skaparna av Skyrim och Fallout 4, välkomnar dig till Fallout 76, online spelet där varje överlevande människa är en riktig person. Samarbeta, eller inte, för att överleva. Under hotet om kärnkraftutsläpp kommer du att uppleva den största och mest dynamiska världen någonsin skapad i det legendariska Fallout universumet.

Reclamation Day, 2102. Tjugofem år efter att bomberna faller, du och dina medarbetare Vault Dwellers utvalda från landets bästa - dyker in i post-nuclear America. Spela solo eller gå med ihop när du utforskar, strävar efter, bygger och triumferar mot ödemarkens största hot.

Multiplayer kommer äntligen till den episka öppna världens RPGs i Bethesda Game Studios. Skapa din karaktär med S.P.E.C.I.A.L systemet och skapa en egen väg i ett nytt och otänt öde med hundratals platser. Oavsett om du reser ensam eller med vänner, väntar ett nytt och unikt Fallout äventyr.

Helt ny grafik, belysning och landskapsteknik leder till sex olika distrikt i västra Virginia. Från skogarna i Appalachia till de skrämmande röda ytan av Cranberry Bog, erbjuder varje region sina egna risker och belöningar. Nordamerika har aldrig varit så vackert!

Använd den helt nya bygg och monteringsplattformen (C.A.M.P.) för att bygga var som helst i världen. Din C.A.M.P. kommer att ge välbehövligt skydd, leveranser och säkerhet. Du kan även skapa butik för att handla varor med andra överlevande. Men akta dig, alla kommer inte att vara så vänliga.

Gå ensam eller med andra överlevande för att låsa upp tillgången till det ultimata vapnet - Nuclear Missiles. Denna förstörelse skapar också en hög nivå zon med sällsynta och värdefulla resurser. Kommer du skydda eller släppa lös atomens kraft? Valet är ditt.

 

DETTA ÄR EN NY PRODUKT

Kommentarer