GOD EATER 2 RAGE BURST PS VITA

349 kr
Artikelnummer: VITA-GODEAT2RB-CIB
Tillverkare: BANDAI
Lagerstatus: 0 st

GOD EATER 2 RAGE BURST PS VITA - PCSB-00875

Tre år efter händelserna i God Eater: Resurrection, startar ett mystiskt, rött regn en dödlig pandemi som kallas Black Plague. Utan botemedel, har denna plåga en dödlighet på 100% när man väl har smittats. Medlemmarna av specialavdelningen "Blood", ett dotterbolag till Fenrir-organisationen, skickas ut för att hjälpa till och undersöka. Ta kontroll över deras nyaste rekryter när du bemästrar otroliga vapen, utmanar enorma monster och samarbetar med ikoniska karaktärer som kämpar för mänskligheten i God Eater 2: Rage Burst.

Fler än ett sätt att döda ett monster: Använd "God Arcs", gigantiska vapen som skapats från Oracle Cells, för att hacka, hugga, skjuta och uppsluka Aragami, gigantiska monster som vill äta upp mänskligheten.

Monstruöst innehåll: God Eater 2: Rage Burst fortsätter den episka God Eater-sagan, med nya och återvändande hjältar, stor karaktärs- och vapenanpassning, och över 100 timmar historia och spelinnehåll, helt på engelska.

Blodets kraft: Lär dig 200 olika Blood Arts för närstridsvapen för att förbättra dina attacker och Blood Bullets för att lägga till olika attribut. Tappa in i din Blood Rage för att släppa loss din ultimata attackpotential.

Samla din trupp: Spela med upp till 3 andra spelare online för att bilda en fyramannacell, perfekt för att ta sig an de svåraste uppdragen.

Spela med vem som helst, var som helst: Exklusivt för PlayStation 4 och PlayStation Vita, God Eater 2: Rage Burst har både Cross Play och Cross Save-funktionalitet.

 

KOMPLETT I BOX

Kommentarer