LEGO DC SUPER VILLIANS PS4 PROMO

499 kr
Artikelnummer: PS4-LEGODCVILLIANSPROMO-CB
Tillverkare: WARNER INTERACTIVE
Lagerstatus: 1 st

LEGO DC SUPER VILLIANS PS4 PROMO - CUSA-11550

Ge dig ut på ett helt nytt LEGO-äventyr genom att bli den bästa skurken universum någonsin har sett i LEGO DC Super-Villains.

För första gången ger ett LEGO-spel spelarna förmågan att spela som en superskurk genom hela spelet. Släpp loss otrevliga upptåg och utlös förödelse i en actionfylld, rolig historia skriven i samarbete med DC Comics. I en expansiv, öppen värld inom DC-universumet har Justice League försvunnit och lämnat jordens beskydd till sina motsvarigheter från ett parallellt universum, som har utropat sig själva som 'Justice Syndicate'.

Ibland krävs det mer än en superhjälte för att få jobbet gjort och det är upp till spelaren och en galen grupp missanpassade karaktärer att avslöja avsikterna hos jordens nya, konstiga, wannabe-superhjältar. Tillsammans med kända superskurkar: Jokern, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro och otaliga andra från Injustice League, kommer spelarna att resa på ett episkt äventyr för att säkerställa att deras ondska förblir oöverträffad.

Det är schysst att vara elak - Injustice League vägrar vara näst bäst när det gäller ondskefulla upptåg. Aldrig har spelare vågat sig genom LEGO-universumet ur skurkens unika perspektiv. Genom att omfamna sin inre superskurk kommer spelarna att slåss mot motståndare, lösa pussel och övervinna hinder med hjälp av hotfulla upptåg och taktik som upplevs bäst genom att vara en av de onda.
Skräddarsydda super-skurkar - Spelare skapar sin egen unika super-skurk i början av spelet eller väljer bland förinställda skurkfigurer som kommer att vara huvudpersonen och historiens centrum. Skurkens utseende, stil, förmågor och bakgrundshistoria kan anpassas. Spelare kommer att låsa upp nya förmågor, krafter och anpassningselement när de tar sig igenom historien.
Otroligt rolig DC Comics berättelse - Spelare måste bekämpa ondska med ondska genom en original, humoristisk berättelse skriven i samarbete med DC Comics. Oavsett om det är att spraya graffiti på stadsmuren eller att använda Fear Toxins för att skrämma karaktärer i närheten, superskurkarna har fria tyglar att använda alla knep i sin arsenal för att stoppa Justice Syndicate's onda plan.
Nya platser att utforska - Spelets huvudhub ligger i Gotham City och Metropolis och har andra DC Comics-platser och landmärken, inklusive Smallville, Hall of Doom, Hall of Justice och Justice League Watchtower.
Samarbeta genom co-op spel - Vänner och familj kan när som helst gå med i spelet med hjälp av lokala co-op-upplevelser för två spelare. Spelare kan slå sig samman i episka bosskamper och mer.
Brottshub Händelser - Separata hjälte- och skurkledda brottshub händelser gör det möjligt för spelare att genomföra en kupp tillsammans med andra skurkar eller besegra de onda i heroiska uppdrag.

 

SKIVA OCH FODRAL

Kommentarer