RAYMAN ORIGINS WII

299 kr
Artikelnummer: WII-RAYMANORIGINS-CIB
Tillverkare: UBISOFT
Lagerstatus: 0 st

RAYMAN ORIGINS WII SVENSK UTGÅVA  - RVL-SOJP-SCN

Rayman Origins är ett sidscrollande plattformsspel utvecklat av Ubisoft Montpellier till Playstation 3, Wii, Xbox 360, Playstation Vita, Microsoft Windows, Nintendo 3DS. och Macintosh. Det släpptes 25 november i Europa, 14 november i USA samt 24 november 2011 i Australien.Det körs i en full HD-upplösning på 60 bilder per sekund.

Spelet utspelar sig efter händelserna i spelseriens tredje spel och följer Rayman och hans vänner när de måste besegra onda varelser och rädda fantasivärlden Drömmarnas glänta från undergång.

En uppföljare till spelet offentliggjordes i juni 2012 som släpptes till konsoler i den sjunde och åttonde konsolgenerationen.

Spelet utspelar sig i fantasivärlden Drömmarnas glänta, en värld som har utformats ur drömmarna från dess skapare, Bubbeldrömmaren. En dag får Bubbeldrömmaren plötsligt mardrömmar, som sprider sig likt ett mörker över Drömmarnas glänta. Mardrömmarna förvandlar dess miljöer och varelser till mörka skepnader, och alla goda Electoons förvandlas till onda Darktoons.

Snart är Drömmarnas glänta fullt av onda varelser, och nu är det upp till Rayman och hans vänner att återställa alla Darktoons samt besegra alla onda varelser för att rädda Drömmarnas glänta från undergång.

Spelet innehåller totalt 60 nivåer, varav 12 olika miljöer som har ett eget tema. Man kan spela upp till fyra spelare samtidigt. Man kan spela som Rayman, Globox och två teensies. Spelet är byggt så att spelare kan hoppa in och ut ur spelet som de vill. Om en spelare tar skada från en fiende eller avgrund förvandlas denne till en styrbar luftbubbla, som måste spräckas av en annan spelare för att denne ska kunna spela igen

 

KOMPLETT I BOX

Kommentarer