SILENT HILL HD COLLECTION XBOX 360

299 kr
Artikelnummer: 360-SHHDCOL-CIB
Tillverkare: KONAMI
Lagerstatus: 0 st

SILENT HILL HD COLLECTION XBOX 360 - 703-6631

Silent Hill Re-Mastered Collection förenar två klassiska Silent Hill-titlar från det förflutna och tar dem till PlayStation 3 för första gången någonsin. Genom att presentera Silent Hill 2 och Silent Hill 3 i HD-grafik, får nya och gamla fans möjlighet att uppleva den tidiga eran av Silent Hill som en sann genredefinierande upplevelse.

Silent Hill 2 följer den sorgliga historien om James Sunderland, då han med stor sorg anländer till den sömniga staden med ett mystiskt brev från sin avlidne fru. Letandes efter chansen att se henne igen, upptäcker han sina rädslor som uppenbaras genom osynligt ont och olycksbådande karaktärer som leder honom till en annan världs mentalsjukhus. I kampen mot sanningen att hans fru har dött, måste James fly från den lufsande demonen Red Pyramid och hans rädslor som har tagit form av levande monster.

Uppföljaren till det ursprunglinga Silent Hill-spelet, Silent Hill 3 kretsar runt den demoniska kulten som sprider den andra världens galenskap genom Claudia, en kultmedlem som försöker få Harry Masons dotter, Heather, till Silent Hill. Med en subplot och teman som involverar förlust av oskuld och barndom, spinner Claudia ett nät av intriger med avsikten att föda en ny gud.

 

KOMPLETT I BOX

Kommentarer