SONIC MANIA PLUS SWITCH

299 kr
Artikelnummer: SWITCH-SONICMANIAPLUS-CIB
Tillverkare: SEGA
Lagerstatus: 1 st

SONIC MANIA PLUS SWITCH - HAC-AB07C-SCN

Sonic Mania Plus är den förbättrade versionen av den ursprungliga Sonic Manias digitala utgåva. Byggandes på kritiken som ett av de bästa plattformsspelen 2017, kommer den nostalgiska pixel-perfekta grafiken och nya gameplayen att ge en klassisk upplevelse till spelare över hela världen! Se varför Sonic Mania förklarades som "Bästa Sonic-spelet någonsin!" av Gamespot och ett brinnande exempel på varför Sonic the Hedgehog fortsätter att bryta barriärer under 25+ år som en av de mest ikoniska spelkaraktärerna genom tiderna!

En riktig, klassisk Sonic-upplevelse: Underbar pixelgrafik med en mängd nya zoner med ikoniska favoriter från Sonic 1, 2, 3, Sonic & Knuckles och Sonic The Hedgehog CD
Definitiv version: Pixel-perfekt HD-grafik, 60 FPS-gameplay och helt nytt innehåll i ett paket! Gå med Sonic och hans vänner när de möter Dr Eggman och hans nya robo-kumpaner, Hard Boiled Heavies!
Nya spelbara karaktärer går med i det roliga med Sonic: sedd i tidigare Sonic-titlar, Mighty the Armadillo och Ray the Flying Squirrel går med i Mania med sina egna unika förmågor!
Helt nytt Encore-läge: Ett nytt läge som lägger till ett nytt utseende till bekanta platser samtidigt som det utmanar både nya och veteranspelare
Nya och förbättrade funktioner inklusive Competition-läget

 

KOMPLETT I BOX

Kommentarer