WII PLAY

69 kr
Artikelnummer: WII-WIIPLAY-CIB
Tillverkare: NINTENDO
Lagerstatus: 0 st

WII PLAY - RVL-RHAP-EUR

Wii play (2006) är titeln på en samling av nio minispel avsedd att användas tillsammans med Nintendos spelmaskin Wii. Minispelen är helt utformade för att dra nytta av Wii-kontrollens funktioner och det följer en kontroll med vid inköp av spelet. Miin som skapas och sparas på konsolen kan användas i detta spel som avatar eller för att spara resultat.

Skjutbana
Skjutbanan går ut på att spelaren med hjälp av handkontrollens positioneringsmöjligheter ska skjuta på olika sorters mål. I de olika nivåerna får man skjuta på ballonger, måltavlor, lerduvor, metallburkar och UFOn. Ibland dyker också fåglar i samma stil som i det gamle NES-spelet Duck Hunt upp.

Hitta mii
Med hjälp av pekmöjligheterna på kontrollen ska spelaren plocka ut speciella miis ur en hög med sådana. Till exempel ska man försöka hitta två likadana eller hitta den som rör sig fortast.

Bordtennis
Bordtennisen grundar sig helt och hållet på att spelaren med hjälp av kontrollen flyttar omkring racketen så att den är vid bollen. Bollen slås sedan automatiskt till andra sidan. Målet är att hålla ut så länge som möjligt. då man spelar enam, måste man helt enkelt stå ut så länge som möjligt utan att en enda gång missa. om man spelar två handlar det om vem som vinner ett antal omgångar först.

Låt mii posera
Med hjälp av de olika knapparna och vridningsfunktionen på handkontrollen ska spelaren passa in sin mii i en form som rör sig mot botten av skärmen.

Laserhockey
Laserhockeyn fungerar ungefär som air hockey, spelaren har en klubba som denne slår en boll över till andra sidan och försöker få in den i ett mål. Med hjälp av handkontrollens vridningsfunktioner kan man ändra riktningen på bollen.

Biljard
Biljard går ut på en omgång 9-ball. Spelaren skjuter iväg bollen genom att dra handkontrollen mot sig och sedan trycka den ifrån sig för att få iväg bollen.

Fiske
I fisken använder spelaren handkontrollens möjlighet att röra sig i tre dimensioner, så att det går att röra metspöt upp, ned, vänster, höger samt inåt och utåt. Genom att hålla spöt still och låta en fisk nappa drar man sedan upp den genom en snabb handledsrörelse.

Attack!
I attack lägger man handkontrollen på sned och styr en ko längs med en bana genom att luta handkontrollen åt det håll man vill svänga. Spelet går ut på att slå ned så många kråkskrämmor som möjligt för maximala poäng.

Stridsvagnar
I detta spel styr spelaren en liten stridsvagn i trä med hjälp av styrkorset på handkontrollen eller ett Nunchucktillbehör. Spelaren siktar sedan sin kanon med hjälp av positioneringsmöjligheterna i kontrollen. Det maximala antalet poäng i detta spel är 84 sedan är spelet slut och spelaren tilldelas en guldmedalj.

 

KOMPLETT I BOX

Kommentarer