XBOX 360 SLIM 4GB KINECT BUNDLE BOXAD

1.499 kr
Artikelnummer: 360-BAS4GBKINECT-CIB
Tillverkare: MICROSOFT
Lagerstatus: 0 st

XBOX 360 SLIM 4GB KINECT BUNDLE BOXAD

Maskinen har en matt lackdesign, inbyggd Wifi, och inbyggt minne på 4GB.

Denna utgåva innehåller även en Kinect Sensor samt spelet Kinect Adventures.

Morgondagens utrustning redan i dag - en splitter ny, slimmad maskin med svart, högblank finish. Wi-Fi är inbyggt för smidigare förbindelse med underhållningsvärlden på Xbox LIVE där du snabbt och enkelt kan strömma HD-filmer.

Den är dessutom förberedd för Kinect, där du inte bara är spelare - du är själva spelet.

Vad innehåller boxen?
* Xbox 360 S-konsol (matt)
* Microsoft - Kinect Sensor
* Kinect Adventures Game (DVD)
* Xbox 360 trådlös handkontroll, svart
* Xbox 360 komposit-A/V-kabel (standarddefinition)
Produktegenskaper.

Inbyggt Wi-Fi: Nya Xbox 360 är den enda konsolen som har Wi-Fi med standarden 802.11n inbyggt. Det gör att du kan ansluta till Xbox LIVE både snabbare och enklare. Spela upp filmer i HD-kvalitet eller hämta spel från Xbox LIVE i 1080p och med 5.1 surround-ljud var som helst i ditt eget hem.* Kompatibel med b/g/n-nätverk.
Xbox LIVE: Xbox LIVE ger dig en hel värld med underhållning. Strömma filmer i kristallklar HD- upplösning eller hämta speltillägg, t.ex. nya nivåer, karaktärer, kartor och låtar. Kasta dig in i roliga online- spel för flera spelare och lyssna på låtar tillsammans med vänner över hela världen. Du kan dessutom umgås med vänner på Facebook® och använda Twitter. Med Kinect blir underhållningen en ännu större upplevelse. Tänk dig att styra en film genom att vifta med handen eller video-chatta via din TV. Xbox LIVE är din nyckel till mer spel, underhållning och glädje.
Kinect-förberedd: Med Kinect kan spel och annan underhållning upplevas på helt nya sätt - helt utan handkontroller. Kinect är enkelt och roligt att använda och får garanterat upp alla ur soffan. Ser du en boll? Sparka på den. Vill ni vara flera? Det är bara att hoppa in och vara med. Du kan till och med visa en HD-film
genom att vifta med handen. På Xbox 360 4 GB finns en särskild port som underlättar anslutning och användning med Kinect-sensorn.
Xbox 360 trådlös handkontroll (svart): Den här prisbelönta och högpresterande trådlösa handkontrollen har en räckvidd på
upp till 9 meter och batteritid på 30 timmar med två R6-batterier.
Fler portar: Anslut fler tillbehör och lagringslösningar via de extra USB-portarna. Med totalt 5 portar (3 på baksidan, 2 på framsidan) är det enklare att använda fler Plug and Play-lösningar. Förutom den vanliga Ethernet-porten och HDMI-utgången finns nu även en integrerad optisk ljudutgång så att du lättare kan ansluta en A/V-mottagare.

 

BASENHET - HANDKONTROLL - STRÖMADAPTER - HANDKONTROLL - KINECT - BILDKABEL - KINECT ADVENTURES - BOX - FINT SKICK.

Kommentarer